Monique Giel

Ik ben Monique Giel, noem mij graag wereldburger met als thuisbasis Nederland. Waarom? Overal gewoond en nog steeds reislustig. Waarbij ik dan graag alles op zowel foto als video vastleg.

 Vanaf mijn 14e stond ik niet alleen achter de camera, maar ook ervoor als model. Dus met styling en wensen van de fotograaf wel bekent. Ik ben begonnen met filmen met een super 8 camera maar bij intrede van de video gelijk overgeschakeld om alles vast te leggen omtrent het gezin, vakanties en van lieverlee al het andere moois om mij heen.

 Om weer vrijuit in een studio te kunnen fotograferen heb ik in 2005 Enigma Enterprise opgericht. Zodoende ben ik op het Signaalrood terecht gekomen alwaar ik een grote studio ruimte heb om naar hartenlust te kunnen fotograferen en video’s te creëren.

Ook het digitaliseren van al het ‘oude’ materiaal is voor mij van groot belang om te behouden en besloot ook dat aan mijn business toe te voegen.

In 2007 richtte ik Que-Nomi Audio-Visual Productions op om een stapje verder te gaan met het maken van video’s. Daardoor ook audio opnamen toegevoegd aan het aan te bieden pakket. Van bands tot bloemen worden vastgelegd. Nu ben ik mij aan het specialiseren op de productie van korte bedrijfsvideo’s en promo’s voor levitra websites.